SEO optimizacija!

Marketing / SEO – optimizacija

Optimizacija spletnih strani (SEO – search engine optimization) je postopek, ki spletni strani izboljša uvrstitve na Googlu in drugih iskalnikih. Brezplačno vam naredimo analizo vaše spletne strani ter pripravimo ponudbo za optimizacijo. Za razliko od drugih agencij vam ponujamo GARANCIJO na dosežene rezultate. V primeru nedosežene dogovorjene uvrstitve vam povrnemo ves denar!

V treh korakih do nove spletne strani…

Kaj je optimizacija spletnih strani?

SEO (search engine optimization) ali po slovensko optimizacija spletnih strani, je postopek s katerim se spletni strani izboljša pozicija v iskalnikih (Google, Najdi.si, Yahoo, Bing,…). V Sloveniji več kot 90% ljudi uporablja iskalnik Google.

Optimizacija spletnih strani je zelo zapleten postopek, ki zahteva ogromno znanja in izkušenj. V primeru, da se optimizacija spletnih strani izvaja na nepravilen način, se lahko zgodi, da Google spletno stran kaznuje in odstrani iz svojega indeksa. Ravno iz tega razloga je zelo pomembno, da optimizacijo zaupate podjetju, ki ima na tem področju dovolj izkušenj in znanja.

Kaj vse vključuje optimizacija spletne strani?

On-site optimizacija

On-site optimizacija je prilagoditev elementov na sami spletni strani, ki ustrezajo spletnim iskalnikom, da nato stran prikažejo višje med naravnimi rezultati. V primeru če spletno stran izdelamo pri nas, je on-site optimizacija že vključena v razvoj strani. Na spletni strani, ki ni naše delo, pa najprej naredimo temeljito analizo spletne strani. Izvedemo vsebinske in tehnične popravke, ki jih ugotovimo z našo analizo in so ključnega pomena za izboljšanje pozicij v spletnih brskalnikih.

Med ključne elemente on-site optimizacije spadajo: struktura spletišča in URL naslovi, naslovi in vsebina strani, meta podatki (naslov, opis, ključne besede), optimizacija slik, notranje in zunanje povezave na strani, trajne preusmeritve spletnih naslovov, zemljevid spletne strani in robots.txt, povezava z Google Search Console in Google Analytics ter hitrost spletnega mesta.

Off-site optimizacija

Off-site optimizacijo izvajamo v okviru dolgoročnega sodelovanja. Off-site optimizacija zajema vse, kar se sicer dogaja izven vašega spletnega mesta, a je kljub temu povezano z njim.

Googlov algoritem z višjimi pozicijami nagradi redne in dobro sprejete objave na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Google+), PR objave, vaše video prispevke na YouTubu, imenike, sveže in zanimive prispevke na vašem blogu, povezave iz podpornih strani, objave o vas na različnih forumih ter povezave, ki na spletnih portalih vodijo na vašo spletno stran.

Kdaj je čas za SEO optimizacijo?

1. Imate težavo dobiti nove stranke?
2. Vaše podjetje ni na prvih mestih na Google?
3. Ni večjih konverzij?
4. Niste prepoznavni na spletu?

Za vas optimiziramo spletno stran ali trgovino!