Oblikovanje z mladimi
idejami!

Oblikovanje vseh vrst!

Pri oblikovanju Moj Podjetnik ponujamo neomejene možnosti. Potrebujete katalog in fotografiranje, celostno grafično podobo, vizitke, logotipe, promocijski material, web design ? Ali pa karkoli drugega, kjer je potrebno kreativno oblikovanje in dobra zgodba :)? Potem izberite nas. Zakaj? Ker smo drugačni, mladi, imamo ideje in počnemo ogromno stvari. Ravno zaradi tega, ker je naše znanje tako široko, vam lahko ponudimo neomejeno kreativnost, da boste resnično izstopali pred konkurenco.

Kako poteka naše kreativno oblikovanje :)…

Pogovor in začetek

Dobimo se na sestanku in nato popišemo vse stene naše pisarne in zasnujemo kreativne ideje! Kvalitetna oblikovna podoba podjetja prinaša nove stranke, gradi zaupanje in kaže profesionalnost!

Oblikovanje in potrditev

Vaše ideje in našo mladostno kreativo bomo spravili v podobo želenega grafičnega materiala. Pri oblikovanju se seveda držimo vaših smernic celostne grafične podobe in vaših želja.

Potrebujete tudi tisk?

Želen grafični material smo oblikovali… Kaj pa sedaj? Potrebujete kreativen tisk, vse na enem mestu? Ni problema, v navezi smo z veliko kreativnimi tiskarnami, s pomočjo katerih vam bomo poiskali najboljše ponudbe v razmerju kakovost / cena.

Pogovorimo se o vaši novi grafični podobi…

Nekaj naših referenc…

Kaj pravijo naše stranke?

Ekipa Mojega podjetnika se s svojim vestnim delom, inovativnimi predlogi in aktivnim pristopom vedno znova dokazuje na področju spletnega nastopa podjetja, zato se pri novih projektih vedno poslužujemo njihovih uslug.

Borut Borštnik, Zavod mladi podjetnik

Vsake toliko časa spoznaš ljudi, za katere preprosto veš, da so pred njimi resnično velike in izjemne stvari. S tema fantoma je vedno užitek delati. Še večji užitek pa je potem videti rezultate njunega dela, ki vedno presegajo pričakovanja.

Žiga Žigon, PrintBox

Ekipa kot se šika. Presenetila ter izpolnila vsa naša pričakovanja, zato verjamem  v uspešno nadaljne sodelovanje. Popoln paket mlade inovativne kreativnosti.

Dalibor Matijević, zaokrozi.si

Jure in Domen kljub rosnim letom izkazujeta zanesljivost in profesionalnost ter v svoje projekte oblikujeta z mladostno in vitalno filozofijo.

Egon Ravbar, Zavod mladi podjetnik

Kontaktirajte nas in začnimo skupaj!    ...nova zgodba za vaš uspeh!