Izdelava spletne
strani!

Izdelava spletnih strani

Zakaj nismo kot drugi in zakaj se odločiti za nas? Obožujemo zgodbe in jih zavijemo v vse naše projekte. Znamo ogromno stvari in zato v posameznem projektu črpamo znanja iz vseh naših branž, ki jih delamo. Nimamo meje pri kreativnosti in idejah. Vaša spletna stran bo svetlobno leto pred konkurenco, optimizirana in odlično zasnovana v celoti. Brez skrbi – prilagojena bo tudi za mobilne naprave.

Vašo spletno stran izdelamo na trenutno najbolj uporabljenemu sistemu wordpress, katerega uporabljajo tudi največji v svetu, kot so: New York Times, Sony, Disney, BBC America, MTV,…

Največja prednost sistema wordpress je, da omogoča enostavno urejanje vsebine na spletni strani, brez predznanja.

V treh korakih do nove spletne strani…

Pogovor in načrtovanje 

Popišemo vse stene naše pisarne in naredimo super wire -frame, ki je prodajno in učinkovito zasnovan. Načrtovanje spletne strani je zelo pomemben postopek, saj postavi smernice celotne podobe in je ključen pri uspehu spletne strani.

Oblikovanje in potrditev

Vaše ideje in našo kreativo bomo spravili v grafično podobo čudovitega spletnega mesta. Seveda upoštevamo smernice vaše celostne grafične podobe. Na osnovi potrjene prilagojene grafične podobe spletnega mesta začnemo s programiranjem in vnosom vsebin.

Programiranje in optimizacija

Ko bodo izdelane spletne strani in spletne aplikacije dobile dokončno zadovoljivo podobo in vsebino bomo skupaj ugotovili skladnost opravljene storitve s ponudbo. Spletno stran bomo po potrditvi z vaše strani objavili na dogovorjenem spletnem naslovu. Na spletno stran bomo namestili kodo za merjenje z Google Analytics, da boste lahko dolgoročno spremljali uspešnost vaše spletne strani.

Pogovorimo se o vaši novi spletni strani…

Nekaj naših referenc…

Kdaj je čas za novo spletno stran

Se vaša spletna stran ne prilagaja mobilnim napravam? Deluje prepočasi in s tem izgubljate konverzijo? Ste že več kot 7 let na spletu, pa je niste grafično posodobili? Dizajn je še kako pomemben, bodite trendovski…

Za vas izdelamo spletno stran, ki prodaja!

Kaj pravijo naše stranke?

Ekipa Mojega podjetnika se s svojim vestnim delom, inovativnimi predlogi in aktivnim pristopom vedno znova dokazuje na področju spletnega nastopa podjetja, zato se pri novih projektih vedno poslužujemo njihovih uslug.

Borut Borštnik, Zavod mladi podjetnik

Vsake toliko časa spoznaš ljudi, za katere preprosto veš, da so pred njimi resnično velike in izjemne stvari. S tema fantoma je vedno užitek delati. Še večji užitek pa je potem videti rezultate njunega dela, ki vedno presegajo pričakovanja.

Žiga Žigon, PrintBox

Ekipa kot se šika. Presenetila ter izpolnila vsa naša pričakovanja, zato verjamem  v uspešno nadaljne sodelovanje. Popoln paket mlade inovativne kreativnosti.

Dalibor Matijević, zaokrozi.si

Jure in Domen kljub rosnim letom izkazujeta zanesljivost in profesionalnost ter v svoje projekte oblikujeta z mladostno in vitalno filozofijo.

Egon Ravbar, Zavod mladi podjetnik

Kontaktirajte nas in začnimo skupaj!    ...nova zgodba za vaš uspeh!