Izdelava spletne
trgovine!

Izdelava spletnih trgovin

Na spletu je dovolj prostora tudi za vas! Spletna trgovina omogoča nizke obratovalne stroške, investicijo, ki se vam zagotovo povrne in veselje ob prodaji vašega produkta Združujemo mlado in kreativno ekipo, ki izdeluje veliko več kot samo spletne trgovine, kar pomeni ogromno znanja, izkušenj in predvsem idej. A res? Ja, izdelujemo tudi nore kreativne in viralne videe, spletne strani, grafiko, letake, vizitke, logotipe…. Kot pravimo, smo kreativni! Po izdelavi spletne trgovine ne skrbite, ne bomo vas zapustili. Spletno trgovino bomo optimizirali in vam svetovali, da bo prodaja eksponentno rasla!

Vašo spletno trgovino izdelamo na trenutno najbolj uporabljenemu sistemu wordpress v povezavi z razširitvijo woocommerce. WordPress uporabljajo tudi največji v svetu, kot so: New York Times, Sony, Disney, BBC America, MTV,…

Največja prednost sistema wordpress je, da omogoča enostavno urejanje vsebine na spletni strani, brez predznanja, Tako boste izdelke in trgovino lahko urejali popolnoma sami!

V treh korakih do nove spletne trgovine…

Pogovor in načrtovanje 

Popišemo vse stene naše pisarne in naredimo super wire -frame, ki je prodajno in učinkovito zasnovan. Načrtovanje spletne trgovine zelo pomemben postopek, saj postavi smernice celotne podobe in je ključen pri uspehu spletne trgovine.

Oblikovanje in potrditev

Vaše ideje in našo kreativo bomo spravili v grafično podobo spletne trgovine. Seveda upoštevamo smernice vaše celostne grafične podobe. V kolikor celostne grafične podobe nimate, vam jo lahko po želji tudi izdelamo 🙂 Na osnovi potrjene prilagojene grafične podobe spletne trgovine začnemo s programiranjem in vnosom vsebin ter izdelkov.

Programiranje in optimizacija

Ko bo spletna trgovina dobila dokončno zadovoljivo podobo in vsebino, bomo skupaj ugotovili skladnost opravljene storitve s ponudbo. Opravili bomo še zadnje “finese” in namestili najrazličnejše module za pospeševanje prodaje. Spletno trgovino bomo po potrditvi z vaše strani objavili na dogovorjenem spletnem naslovu. Na spletno trgovino bomo namestili tudi kodo za merjenje spletnega prometa in jo po želji povezali tudi s Facebookom ter Instagramom za napredno spletno oglaševanje.

Pogovorimo se o vaši novi spletni trgovini…

Nekaj naših referenc…

Kdaj je čas za novo spletno trgovino

Si želite spletnega posla, ki vam ustvarja prihodek iz naslonjača? Se vaša stara spletna trgovina ne prilagaja mobilnim napravam? Deluje prepočasi in s tem izgubljate konverzije? Ste že več kot 7 let na spletu, pa je niste grafično posodobili?  Dizajn je še kako pomemben, bodite trendovski…

Za vas izdelamo spletno trgovino, ki prodaja!

Kaj pravijo naše stranke?

Ekipa Mojega podjetnika se s svojim vestnim delom, inovativnimi predlogi in aktivnim pristopom vedno znova dokazuje na področju spletnega nastopa podjetja, zato se pri novih projektih vedno poslužujemo njihovih uslug.

Borut Borštnik, Zavod mladi podjetnik

Vsake toliko časa spoznaš ljudi, za katere preprosto veš, da so pred njimi resnično velike in izjemne stvari. S tema fantoma je vedno užitek delati. Še večji užitek pa je potem videti rezultate njunega dela, ki vedno presegajo pričakovanja.

Žiga Žigon, PrintBox

Ekipa kot se šika. Presenetila ter izpolnila vsa naša pričakovanja, zato verjamem  v uspešno nadaljne sodelovanje. Popoln paket mlade inovativne kreativnosti.

Dalibor Matijević, zaokrozi.si

Jure in Domen kljub rosnim letom izkazujeta zanesljivost in profesionalnost ter v svoje projekte oblikujeta z mladostno in vitalno filozofijo.

Egon Ravbar, Zavod mladi podjetnik

Kontaktirajte nas in začnimo skupaj!    ...nova zgodba za vaš uspeh!