Remarketing

Storitve / Remarketing

Remarketing ali ponovno trženje je način za povezovanje z osebami, ki so ze bile v stiku z vašim spletnim mestom ali mobilno aplikacijo. Omogoča vam strateško pozicioniranje oglasov pred te uporabnike, ko brskajo po Googlu ali njegovih partnerskih spletnih mestih, kar vam pomaga povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke ali privabiti občinstvo na nakup vasih izdelkov.

V primeru nedosežene dogovorjene uvrstite vam povrnemo ves denar!

Kaj morate vedeti o
Remarketingu

Ciljno oglaševanje?

Oglase lahko prikažete osebam, ki so že prej sodelovale z vašim podjetjem, ko iščejo drugje in je bolj verjetno, da bodo izvedle nakup.

Strankam lahko pomagate tudi pri iskanju vaših oglasov, ko aktivno iščejo vaše podjetje v Iskanju Google.

Za specifične primere lahko ustvarite sezname za ponovno trženje. Ustvarite lahko na primer seznam za ponovno trženje, ki je ciljno usmerjen na osebe, ki so v košarico dodale nekaj, vendar niso opravile transakcije.

Obsežen obseg

Do svojih oseb na seznamih za ponovno trženje lahko dostopate prek svojih naprzav, ko brskajo po več kot 2 milijonih spletnih mest in mobilnih aplikacij.

Učinkovanje določene cen

Z avtomatiziranimi ponudbami lahko ustvarite visoko učinkovite oglaševalske akcije za ponovno trženje. Ponudbe v realnem času izračunajo optimalno ponudbo za osebo, ki gleda vaš oglas, in vam pomaga, da zmagate na dražbi oglasov z najboljšo možno ceno. Za uporabo dražbe Google ni dodatnih stroškov.

Enostavno ustvarjanje oglasov

Brezplačno ustvarite besedilne, slikovne in video oglase z galerijo oglasov. Združite dinamično oglaševalsko akcijo za ponovno trženje s postavitvami galerije oglasov, da boste prikazali lepe oglase v vseh izdelkih ali storitvah.

Statistika oglaševalskih akcij

Imeli boste poročila o uspešnosti oglaševalskih akcij, o tem, kje se prikazujejo vaši oglasi in kakšni ceni plačujete.

Kdaj je čas za Remarketing?

1. Imate težavo dobiti nove stranke?
2. Imate težave prepričati obstoječe stranke?
3. Želite povečati prodajo preko oglasov?
4. Vaši oglasi niso dovolj efektivni?

Za vas optimiziramo spletno stran ali trgovino!