AdWords

Storitve / AdWords

Google Ads ali Google AdWords, je Googlov oglaševalski sistem, v katerem oglaševalci delajo ponudbe na določene ključne besede, da se njihovi oglasi prikažejo v Googlovih rezultatih iskanja.

Pomagali vam bomo vase oglase spraviti na vrh googlovih rezultatov iskanja.

Kaj morate vedeti o
Google Adwords…

Pokažite se, ko vas iščejo.

Ljudje uporabljajo Google za iskanje stvari, ki jih želijo početi, mest, kamor želijo iti, ter izdelkov in storitev, ki jih želijo kupiti. Vaš oglas je lahko v Googlu prikazan natanko v trenutku, ko uporabnik išče take izdelke ali storitve, kot jih ponujate vi.

Zaradi prikaza oglasa v pravem trenutku lahko uporabniki postanejo dragocene stranke ne glede, ali iščejo v namiznem računalniku ali mobilni napravi.

Dosegajte rezultate, ki so pomembni

Povecajte stevilo obiskov spletnega mesta:
Povečajte obseg spletne prodaje, rezervacij ali prijav za dodajanje na poštne sezname z oglasi, ki stranke usmerijo na vaše spletno mesto.

Prejmite vec telefonskih klicev:
Povečajte število klicev strank v vaše podjetje z oglasi, v katerih je navedena vaša telefonska številka in ki vsebujejo gumb za neposredni klic.

Povecajte stevilo obiskov v trgovini:
Privabite več strank na svoje lokacije s poslovnimi oglasi, prek katerih uporabniki lažje poiščejo vaše podjetje na zemljevidu.

Kdaj je čas za Google Adwords?

1. Se vaši oglasi ne pojavijo, ko ljudje iščejo vašo storitev/izdelek?
2. Želite biti na vrhu rezultatov iskanja na Googlu?
3. Želite povečati prodajo preko oglasov?
4. Želite uporabljati najmodernejše marketinške rešitve?

Za vas izdelamo ciljno usmerjene Google oglase!